Back to black. Historia Amy Winehouse | Bilety Online, Opis, Recenzje | 2024, 2025 (2024)

/svg> /svg> /svg> /svg> 28

Back to black. Historia Amy Winehouse

OPIS

Kup Bilety

Bilety Opis Recenzje

/svg> /svg> /svg> /svg> 28


Kup Bilety

Dodaj do ulubionych

Ulubione

📽️ Odkryj niezwykłą historię Amy Winehouse w filmie "Back to Black". Emocjonująca opowieść o życiu i muzyce legendarnej artystki. Sprawdź teraz!

Back to black. Historia Amy Winehouse - więcej informacji

„Back to Black. Historia Amy Winehouse” to długo oczekiwany pierwszy film fabularny o muzycznej ikonie, wyreżyserowany przez Sam Taylor-Johnson, uznaną artystkę wizualną i reżyserkę („Pięćdziesiąt twarzy Greya”), wyprodukowany przez STUDIOCANAL oraz Monumental Pictures, przy pełnym wsparciu wytwórni muzycznych Universal Music Group oraz SONY Music Publishing. „Back to Black. Historia Amy Winehouse” przedstawi pełną pasji historię niezwykłej artystki, ukazując lata spędzone w tętniącym życiem londyńskim Camden, które nazywała domem, oraz drogę do światowej sławy. Film skupi się na niezwykłym geniuszu, kreatywności, poczuciu humoru i szczerości Amy, które towarzyszyły jej we wszystkim, co robiła, a także spróbuje zrozumieć jej demony. „Back to Black. Historia Amy Winehouse” to bezkompromisowe spojrzenie na współczesną machinę sławy i wielki hołd dla wyjątkowego talentu, który zdarza się raz na pokolenie. Główną rolę w filmie zagrała wschodząca gwiazda kina Marisa Abela („Branża”). Na ekranie partnerują jej m.in. zdobywca nagrody BAFTA Jack O'Connell jako Blake Fielder-Civil, Eddie Marsan jako Mitch Winehouse, Juliet Cowan jako Janis Winehouse oraz nominowana do Złotego Globu i Oscara Lesley Manville jako babcia Amy, Cynthia.

CZYTAJ WIĘCEJ

CZYTAJ WIĘCEJ

Bilety

  • W sprzedaży (1)
  • Wyprzedane (0)

05.09.2024
godz. 19:00

Warszawa

05.09.2024, 19:00 Sala widowiskowa Broadway, piętro 0, DK Kadr

KUP

Warszawa

Sala widowiskowa Broadway, piętro 0, DK Kadr

dostępnebilety:232
bilety od 22,08 zł

KUPBILET

Brak wydarzeń w: Warszawa

POKAŻ WSZYSTKIE MIASTA

Podaruj bliskim niezapomniane emocje!

Kup voucher

Warszawa kina

(21)

Gru i Minionki: Pod przykrywką

od 10.07.2024

KUP BILET

(3)

Arka Noego. Ahoj przygodo

od 12.07.2024

KUP BILET

Nowość!

Horyzont. Rozdział 1

od 10.07.2024

KUP BILET

Nowość!

Orzeł i reszta

od 12.07.2024

KUP BILET

(22)

Jutro będzie nasze

od 19.09.2024

KUP BILET

(3)

Mój syn Ezra

od 12.07.2024

KUP BILET

Nowość!

Wielka przygoda Niny

od 21.07.2024

KUP BILET

Nowość!

Rozmowa 1974

od 12.07.2024

KUP BILET

Nowość!

HIT MAN (2023)

od 21.07.2024

KUP BILET
Warszawa inne wydarzenia

(3723)

Kabaret Neo-Nówka - nowy program: Tradycje Polskie

od 08.09.2024

KUP BILET

(543)

Polska Noc Kabaretowa 2024

od 19.10.2024

KUP BILET

(1674)

Kortez - Holiday Tour 2024

od 31.08.2024

KUP BILET

Nowość!

Kabaret Moralnego Niepokoju - Normalne to to nie jest

od 07.11.2024

KUP BILET

(3321)

Stare Dobre Małżeństwo

od 05.11.2024

KUP BILET

(857)

Szalone Nożyczki - czyli kto zabił

od 01.09.2024

KUP BILET

(2731)

Piotr Bałtroczyk Stand-up: Starość nie jest dla mięczaków

od 28.08.2024

KUP BILET

(580)

Circus ON ICE

od 07.09.2024

KUP BILET

(2082)

Kabaret Młodych Panów - Co się stało?

od 25.09.2024

KUP BILET

Recenzje i opinie: Back to black. Historia Amy Winehouse


Jak działają recenzje?

Bardzo dobry film, piękna ekranizacja o wielkiej artystce. Wyszłyśmy poruszone i wzruszone.

04.06.2024 08:25

Back to black. Historia Amy Winehouse
Ciechocinek, 01.06.2024 Kino Zdrój

Jestem pod ogromnym wrażeniem. Film o zdecydowanie nieszablonowej artystce, piekielnie zdolnej i pogubionej. Genialna muzyka. Energia wprost rozsadza ekran. Po wyjściu z kina dalej chce się Jej słuchać.

A... 02.06.2024 12:23

Back to black. Historia Amy Winehouse
Lipno, 24.05.2024 Kino Nawojka

Super film oraz kino:)

Natala 26.05.2024 17:12

Back to black. Historia Amy Winehouse
Warszawa, 25.05.2024 Ośrodek Kultury ARSUS

Historia życia Amy Winehouse poruszająca, nieprzeciętna i tragiczna. Piekna muzyka.

Iza Ł 15.05.2024 11:12

Back to black. Historia Amy Winehouse
Pruszków, 14.05.2024 Centrum Kultury i Sportu w Pruszkowie - Sala Widowiskowa

Wspaniały

Agnieszka 11.05.2024 19:22

Back to black. Historia Amy Winehouse
Busko-Zdrój, 10.05.2024 BSCK - kino Zdrój

Bardzo przejmujący,prawdziwy i poruszający problem samotności wśród ludzi. Wspaniała gra aktorów. Warto obejrzeć ten film

11.05.2024 18:51

Back to black. Historia Amy Winehouse
Rawicz, 09.05.2024 Kino Promień - sala duża

Było super! Polecam.

11.05.2024 09:50

Back to black. Historia Amy Winehouse
Otwock, 10.05.2024 Kino Oaza - Miejski Ośrodek Kultury, Turystyki i Sportu w Otwocku

Miłe kino o romantycznej dziewczynie, niestety dramat. Bonus - dużo fajnej muzyki do szazamania w ciągu obejrzenia.

Maksym 11.05.2024 08:40

Back to black. Historia Amy Winehouse
Otwock, 10.05.2024 Kino Oaza - Miejski Ośrodek Kultury, Turystyki i Sportu w Otwocku

Tragiczna historia -film wart obejrzenia, dobra gra aktorska

Małgorzata W. 08.05.2024 13:50

Back to black. Historia Amy Winehouse
Otwock, 05.05.2024 Kino Oaza - Miejski Ośrodek Kultury, Turystyki i Sportu w Otwocku

fajna rozrywka, miło spędzony czas

M 06.05.2024 20:23

Back to black. Historia Amy Winehouse
Otwock, 04.05.2024 Kino Oaza - Miejski Ośrodek Kultury, Turystyki i Sportu w Otwocku

Warto obejrzeć, 64 latek wam to mówi.

Ted 06.05.2024 17:32

Back to black. Historia Amy Winehouse
Łochów, 26.04.2024 Kino Łochów

Film świetny i ta muzyka. Piosenkarka kontrowersyjna ale artyści są tacy niespokojni. Film przedstawił fakty i umożliwił przypomnienie jej twórczości.Warto się wybrać.

Jola 05.05.2024 19:00

Back to black. Historia Amy Winehouse
Solec-Zdrój, 04.05.2024 Kino Solec-Zdrój

Smutny film .

Gabriela K. 04.05.2024 09:04

Back to black. Historia Amy Winehouse
Solec-Zdrój, 03.05.2024 Kino Solec-Zdrój

Bardzo dobry film, fajna gra aktorska.

Rizoli 01.05.2024 09:04

Back to black. Historia Amy Winehouse
Skoczów, 30.04.2024 Teatr Elektryczny

Fajny film, cudna muzyka

Marcin S. 29.04.2024 21:58

Back to black. Historia Amy Winehouse
Złotów, 28.04.2024 Kino Rodło

Obejrzałam z wielką uwagą. Polecam

29.04.2024 12:39

Back to black. Historia Amy Winehouse
Rawicz, 25.04.2024 Kino Promień - sala duża

Refleksyjny film, warto obejrzeć!

Majka 29.04.2024 11:19

Back to black. Historia Amy Winehouse
Wałcz, 28.04.2024 Kino Tęcza

Świetny film, bardzo wzruszający!

Anna Zaborowa 29.04.2024 08:47

Back to black. Historia Amy Winehouse
Wałcz, 28.04.2024 Kino Tęcza

Film super, ale dyskoteka pod salą kiową kina Rodło psuła cały jazzowy klimat.

Dawid K. 28.04.2024 12:47

Back to black. Historia Amy Winehouse
Złotów, 27.04.2024 Kino Rodło

Świetny film polecam

Julia 27.04.2024 10:23

Back to black. Historia Amy Winehouse
Człuchów, 26.04.2024 Kino Uciecha

Bardzo dobry obraz. Niesamowite przeżycia. polecam zdecydowanie...JaSz

25.04.2024 20:24

Back to black. Historia Amy Winehouse
Końskie, 23.04.2024 Koneckie Centrum Kultury - sala kinowa

Poruszająca i smutna historia młodej, zagubionej kobiety. Główna rola obsadzona fantastycznie!

Agnieszka P. 24.04.2024 14:46

Back to black. Historia Amy Winehouse
Końskie, 23.04.2024 Koneckie Centrum Kultury - sala kinowa

Film na średnim poziomie Historia Amy pokazana nie do końca prawdziwie Duże skróty,ale wszystko wynagradza muzyka

Ela C. 22.04.2024 09:37

Back to black. Historia Amy Winehouse
Góra Kalwaria, 21.04.2024 Kino "Uciecha" Góra Kalwaria

Przepiękny film, bardzo smutna historia. Płakałam wielokrotnie. 😢

Kasia 22.04.2024 09:26

Back to black. Historia Amy Winehouse
Wałcz, 21.04.2024 Kino Tęcza

Bardzo poruszający biograficzny film. Polecam

Ewa 22.04.2024 09:13

Back to black. Historia Amy Winehouse
Rawicz, 21.04.2024 Kino Promień - sala duża

Życzliwa, dobrze zorganizowana obsługa tworząca miłą atmosferę. Czysto utrzymana widownia. Warunki techniczne na wysokim poziomie.

21.04.2024 22:21

Back to black. Historia Amy Winehouse
Wałcz, 19.04.2024 Kino Tęcza

Ok :-)

Mati 21.04.2024 10:14

Back to black. Historia Amy Winehouse
Wałcz, 20.04.2024 Kino Tęcza

Film średni, ale kino Kameralne jak zwykle warte polecenia 😄

Krzysztof 20.04.2024 09:10

Back to black. Historia Amy Winehouse
Gdańsk, 19.04.2024 Kino Kameralne Cafe

Pytania i odpowiedzi (FAQ)

1️⃣ Gdzie wystąpi Back to black. Historia Amy Winehouse?
  • Warszawa - 5 września 2024 godz. 19:00
2️⃣ W jakich obiektach wystąpi Back to black. Historia Amy Winehouse?
  • Sala widowiskowa Broadway, piętro 0, DK Kadr - Warszawa
3️⃣ Jakie są opinie i recenzje o Back to black. Historia Amy Winehouse?
  • Bardzo dobry film, piękna ekranizacja o wielkiej artystce. Wyszłyśmy poruszone i wzruszone.

    04.06.2024 08:25


  • Jestem pod ogromnym wrażeniem. Film o zdecydowanie nieszablonowej artystce, piekielnie zdolnej i pogubionej. Genialna muzyka. Energia wprost rozsadza ekran. Po wyjściu z kina dalej chce się Jej słuchać.

    A... 02.06.2024 12:23


  • Super film oraz kino:)

    Natala 26.05.2024 17:12


  • Historia życia Amy Winehouse poruszająca, nieprzeciętna i tragiczna. Piekna muzyka.

    Iza Ł 15.05.2024 11:12


  • Wspaniały

    Agnieszka 11.05.2024 19:22


  • Bardzo przejmujący,prawdziwy i poruszający problem samotności wśród ludzi. Wspaniała gra aktorów. Warto obejrzeć ten film

    11.05.2024 18:51


Polecane z kategorii film

(21)

Gru i Minionki: Pod przykrywką

od 10.07.2024

KUP BILET

(44)

W głowie się nie mieści 2

od 10.07.2024

KUP BILET

(30)

Garfield

od 10.07.2024

KUP BILET

(3)

Arka Noego. Ahoj przygodo

od 10.07.2024

KUP BILET

(10)

Jedno życie

od 10.07.2024

KUP BILET

Nowość!

Horyzont. Rozdział 1

od 10.07.2024

KUP BILET

Nowość!

Orzeł i reszta

od 10.07.2024

KUP BILET

Nowość!

Wieczór kawalerski

od 10.07.2024

KUP BILET

(3)

Bad Boys. Ride or die

od 10.07.2024

KUP BILET
Back to black. Historia Amy Winehouse | Bilety Online, Opis, Recenzje | 2024, 2025 (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dean Jakubowski Ret

Last Updated:

Views: 6183

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dean Jakubowski Ret

Birthday: 1996-05-10

Address: Apt. 425 4346 Santiago Islands, Shariside, AK 38830-1874

Phone: +96313309894162

Job: Legacy Sales Designer

Hobby: Baseball, Wood carving, Candle making, Jigsaw puzzles, Lacemaking, Parkour, Drawing

Introduction: My name is Dean Jakubowski Ret, I am a enthusiastic, friendly, homely, handsome, zealous, brainy, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.